27.01.19

Зотович Злата

Обдаровані діти — майбутнє кожної нації.А юна еліта нашого закладу — гордість Барабойської школи,
добра частина складової іміджу школи та майбутнє держави.

Правильно кажуть, що якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний. Однак вона повинна ще зуміти розвинути в собі всі ці дарування, відшліфувати свої здібності і правильно скористатися ними з користю для себе і для людей. Саме такою є наша Злата. 
Вчиться в музичній школі, професійно займається танцями, назвичайно гарно співає, багато читає, а також складає вірші. Дівчинка назвичайно любить те, чим займається. 
Музика - це перша любов, а за нею і саксофон. Грає так, що будь-який музикант позаздрить. А все тому, що музика лине від серця


Друга велика любов - співи. Її можна слухати вічно...

Третя любов - танці. Кожен танець Злати - неповторна історія. Танець - це її пульс, биття її серця, її дихання. Це її життя!




Четверта любов - поезія...Поезія для Злати - стан душі.
Прочитаємо ще один з віршів

Сегодня солнце упало в море,
окрасив лучами его края.
Волны играют с солнцем в мажоре,
Как и душа моя.
Вся эта песня утихнет вскоре,
а я промолчу, дыхание затая.
Окажется солнце в ночном дозоре,
...утихнет любовь моя.

Підбиваючи підсумки цієї статті, хочеться ще доповнити , що Злата дуже активна в житті школи. Мало яке свято в школі могло б пройти так вдало, якщо б її там не було. А ще участь в конкурсах. І як на все часу вистачає? У Злати вистачає! Це , однозначно, наздвичайно обдарована дитина.

І це далеко не всі грамоти за її таланти. 

Хочеться побажати тільки успіху тобі, Златко! Нових звершень і нових перемог! З такою наполегливістю обов'язково всі мрії здійсняться!

Немає коментарів:

Дописати коментар